Menu
Stjørdals-Blinks keeper Nicklas Frenderup, Tromsøs Kent-Are Antonsen og Mats Lillebo i kamp mellom lagene 1. august. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Nytt Lillebo-mål da Stjørdals-Blink tuktet Øygarden

Mats Lillebo (26) scoret sitt mål nummer sju på åtte kamper da Stjørdals-Blink tok sesongens fjerde seier med 1-0 over Øygarden i 1. divisjon.

Av NTB | 10.08.2020 20:17:45

Sport: 28 minutter var spilt av 1. omgang da Lillebo utnyttet lite patent forsvarsspill hos hjemmelaget. Lillebo hadde marginene med seg, og det har ofte spisser som er i flytsonen.

Ledermålet var svært fortjent. Stjørdals-Blink var det klart beste laget før pause, og hjemmelaget noterte seg null gode målsjanser de første 45 minuttene.

Vegard Fiske kunne ha gitt trønderne ledelsen allerede etter ti minutters spill, og også Sondre Stokke hadde en god mulighet bare noen minutter senere.

Samme Stokke hadde en gedigen mulighet kvarteret ut i 2. omgangen, men skuddet fra rundt 16 meter smalt i aluminiumet.

Drøye ti minutter senere måtte Stjørdals-Blink-keeper Nicklas Frenderup i aksjon på et skudd fra innbytter Andreas Fantoft, men Frenderup kastet seg og fikk slått ballen til corner som det ikke komme noe ut av.

Stjørdals-Blink var ikke like kvasse etter pause, men de gjennomførte en meget god bortekamp med stil. Ikke minst viste de en stor ro i trengte situasjoner da Øygarden yppet seg i sluttminuttene.

Stjørdals-Blink er nummer sju på tabellen med 13 poeng. Øygardens seks poeng plasserer dem på 12.-plass.

Blink hadde et solid press på vertene i hvitt gjennom den første timen, og Øygarden fikk lite til. De var nærmest da 19 år gamle Aune Selland Heggebø headet i stangen og ut i det 67. minutt.

Øygarden kom høyere opp i banen mot tampen av kampen, men kunne ikke hindre at de tre poengene ble med hjem til Trøndelag for Stjørdals-Blink.

(©NTB)

Flere nyheter: