Menu
Ørjan Nyland og hans Reading vant mot Sheffield United fredag. Foto: Lise Åserud / NTB

Nylands Reading med overtidsseier mot Berges Sheffield United

Et overtidsmål fra Tom McIntyre sørget for at Ørjan Nyland og Reading slo Sander Berges Sheffield United 2-1 i den engelske mesterskapsserien fredag.

Av NTB | 15.04.2022 18:19:32

Sport: Etter at Lucas João ga Reading ledelsen tidlig i første omgang, var det målløst helt fram til det siste ordinære spilleminuttet. Da utlignet Iliman Ndiaye for Sheffield United, og det så dermed ut til at vertene reddet et viktig poeng i kampen om opprykk til Premier League.

To minutter på overtid dukket imidlertid McIntyre opp og sikret tre poeng for gjestene. Ørjan Nyland har nytt godt med tillit etter at han signerte for Reading, mens Sander Berge også har fått mer tillit de siste ukene.

I fredagens kamp startet han på benken og ble byttet inn til 2. omgang, uten å være med på å redde poeng. Det er svært tett i kampen om kvalifiseringsplassene til opprykk, og ned fra Sheffield United på sjetteplass skiller det kun fem poeng til 11.-plassen.

Trepoengeren var kjærkommen for Reading som med seieren nå har ni poeng ned til nedrykksstreken. Nyland spilte hele kampen.

(©NTB)