reklame for Sheiken Bowling
Menu
Ørjan Nyland slapp inn et mål av det uvanlige slaget mot Luton lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Nylands kjempetabbe forårsaket Reading-tap

Landslagskeeper Ørjan Håskjold Nylands kjempefeil ble avgjørende da Reading tapte 0-1 for Luton i mesterskapsserien lørdag.

Av NTB | 07.05.2022 15:30:54

Sport: Sunnmøringen fanget ballen etter et innlegg og ble stående og holde på den mens spillerne løp ut fra feltet på overtid i 1. omgang. Han fikk imidlertid ikke med seg at Lutons Harry Cornick ble stående og lure bak ryggen på ham.

Nyland kastet så ballen foran seg for å sparke ut, men før han rakk det, var Cornick der og snappet ballen. Luton-spissen satte den deretter i tomt bur.

– Nei og nei og nei, for en gigantbrøler. Det er komikveld. Nyland må jo ha kontroll på hva han har bak seg. Det er tidenes største presang, sa Viaplay-kommentator Jørn Sundby.

Da dommeren blåste av for pause beklaget Nyland tydelig episoden til supporterne bak målet hans. 2. omgang forble målløs med få store sjanser.

Lørdagens kamp er Nylands siste for Reading før kontrakten hans går ut til sommeren. Det er ikke kjent om målvakten vil signere ny avtale med den engelske klubben, eller om han må se seg om etter andre alternativer.

Tapet gir imidlertid ingen konsekvenser for Reading, som fra før hadde sikret plassen i mesterskapsserien. Luton sikret på sin side opprykkskvalifisering til Premier League med trepoengeren.

(©NTB)

Flere nyheter: