Menu
Ørjan Nyland slapp inn et mål av det uvanlige slaget mot Luton lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Nyland med kjempetabbe for Reading

Landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland gjorde en kjempefeil da Reading havnet under med 0-1 for Luton i mesterskapsserien lørdag.

Av NTB | 07.05.2022 14:46:05

Sport: Sunnmøringen fanget ballen etter et innlegg og ble stående og holde på den mens spillerne løp ut fra feltet. Han fikk imidlertid ikke med seg at Lutons Harry Cornick ble stående og lure bak ryggen på ham.

Nyland kastet så ballen foran seg for å sparke ut, men før han rakk det, var Cornick der og snappet ballen. Luton-spilleren satte den deretter i tomt bur.

– Nei og nei og nei, for en gigantbrøler. Det er komikveld. Nyland må jo ha kontroll på hva han har bak seg. Det er tidenes største presang, sa Viaplay-kommentator Jørn Sundby.

Da dommeren blåste av for pause beklaget Nyland tydelig episoden til hjemmesupporterne bak målet hans.

Lørdagens kamp er Nylands siste for Reading før kontrakten hans går ut til sommeren. Det er ikke kjent om målvakten vil signere ny avtale med den engelske klubben, eller om han må se seg om etter andre alternativer.

Skulle kampen ende med tap, vil det imidlertid ikke gi noen konsekvenser for Reading, som fra før har sikret plassen i mesterskapsserien. Luton på sin side vil med seier sikre opprykkskvalifisering.

Kampen pågår fortsatt.

(©NTB)