Menu
Mahamé Siby skrek av smerte etter skaden han pådro seg i kampen mellom Malmö og Sirius lørdag. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB

Nyervervelse med skrekkskade i Malmö-seier: – Vi lider med ham

Malmös nye midtbanemann Mahamé Siby (26) ble kjørt til sykehus med en sjokkskade i Malmös 3-1-seier over Sirius i den svenske toppdivisjonen lørdag.

Av NTB | 23.07.2022 18:30:46

Sport: Siby har spilt tre kamper i den lyseblå drakten etter at han kom fra franske Strasbourg i slutten av juni. Nå kan det se mørkt ut for videre spill en stund fremover. Lørdagens oppgjør var Sibys første på hjemmebane.

25 minutter ut i kampen landet Siby feil i en situasjon og skrek av smerte. Man kunne se flere med- og motspillere gjøre dommeren oppmerksom på situasjonen og ba ham blåse av spillet for å se til franskmannen.

Han holdt seg til hofteregionen og ble etter hvert brakt av banen på båre. Ifølge Discovery ble han sendt rett til sykehus.

Etter kampen uttalte lagets fysioterapeut Pär Herbertsson seg om situasjonen. Han antydet at skaden er så alvorlig at Saby kan miste resten av sesongen.

– Han har fått en alvorlig skade og er i røntgen nå. Jeg har mine mistanker men jeg kan ikke si eksakt hva det er. Han kommer i hvert fall ikke til å være tilgjengelig de neste ukene, sa han.

– Det er et kjempestort tap for oss. Han er viktig for oss som person og har kommet godt inn i garderoben. Det finnes deler av livet man ikke kan kontrollere. Vi lider med ham. Akkurat nå tenker vi mer på personen enn spilleren. Når slikt skjer kommer mennesket først, sa han.

Sirius-spiller Filip Rogic var tett på situasjonen.

– Det smalt skikkelig. Jeg håper han blir fort frisk, sa han i pausen.

Patriot Sejdiu (to mål) og Moustafa Zeidan sikret seier for Malmö lørdag. Rogic reduserte på straffespark for Sirius.

Jo Inge Berget forble ubenyttet reserve for Malmö i kampen.

Malmö-trener Milos Milojevic var klar på at franskmannens skade er et tap for klubben som jakter sin tredje strake ligatittel denne sesongen.

Siby ble hentet til Malmö som en ekstra brikke på midtbanen i forbindelse med Oscar Lewickis skade. Den svenske klubben kjemper for tiden om mesterligaspill kommende sesong, og de ligger under 0-1 for Zalgiris foran returoppgjøret i 2. kvalifiseringsrunde neste uke.

(©NTB)

Flere nyheter: