Menu
Casper Ruud måtte se seg slått av Matteo Berrettini i Madrid Open tidligere i mai, men har nye vinnersjanser i turneringen i Genève. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB

Nye vinnersjanser for Ruud i Genève – åpner mot Sandgren onsdag

Casper Ruud er blant favorittene til ATP 250-turneringen i Genève og går rett inn i 2. runde mot Tennys Sandgren klokken 12 onsdag.

Av NTB | 18.05.2021 19:33:44

Sport: Nordmannen gikk inn i turneringen med tredje høyest ATP-rangering blant dem som er med, og tirsdag røk hjemmefavoritten Roger Federer ut mot Pablo Andujar.

Dermed blir det ikke noe stormøte i semifinalen for Ruud, der Snarøya-gutten kunne møtt Federer for en kamp om finalebillett om begge hadde vunnet sine to første kamper i turneringen.

I Ruuds første kamp skal han spille mot amerikanske Sandgren, som var i kvartfinalen i Australian Open i 2020. Onsdagens oppgjør er det første møtet mellom Ruud og Sandgren på ATP-touren.

Ruud falt ned til 21.-plass da ATP-rankingen ble oppdatert mandag, men etter Federers exit er det bare Denis Shapovalov som ligger foran Ruud på rankingen blant dem som er igjen i turneringen. Canadieren er ranket som nummer 15 i verden og kan først møte Ruud i en eventuell finale.

(©NTB)

Flere nyheter: