reklame for smiaa
Menu
Det er nesten ikke studenter på NHH for tiden. Noen rom er helt avstengt. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Nye smittetilfeller blant studenter i Bergen

Det er rapportert om fire nye tilfeller av covid-19 ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen siden søndag. På BI i Bergen er det meldt om fire nye smittede.

Av NTB | 07.09.2020 14:37:59

Utdanning: Til sammen er 131 studenter ved Norges Handelshøyskole (NHH) nå bekreftet smittet siden semesterstart. Fire nye har fått påvist smitte siden søndag.

– Det er ikke rapportert om smitte blant ansatte. Hele denne uken vil all fysisk undervisning og all fysisk aktivitet i regi av studentforeningen være stengt. Det er tilbud om digital undervisning i alle kurs, opplyser høyskolen i en pressemelding.

Undervisningen i enkelte fag ved skolen tilbys digitalt de to neste ukene for å begrense videre smitte. Studenter som går i klasse med smittede, oppfordres til ikke å komme på campus de neste to ukene.

Det er også bekreftet smitte hos en ny student ved Norsk Lærerakademi, mens det ved Universitetet i Bergen ikke var nye smittetilfeller mandag.

Ifølge Bergens Tidende er det påvist covid-19 hos til sammen 202 studenter i Bergen siden studiestart i august.

Bergens Tidende melder at også fire nye studenter ved BI i Bergen har fått påvist koronasmitte, og 21 personer er satt i karantene. Totalt er det dermed ni studenter ved skolen som er smittet siden studiestart.

Videre ble det mandag påvist smitte hos én ny student ved Høgskulen på Vestlandet, hvor 33 studenter totalt har vært koronasmittet dette semesteret.

(©NTB)

Flere nyheter: