Menu
Jordi Alba og Barcelona røk på en ny smell i La Liga onsdag. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Ny tung smell for Barcelona

Radamel Falcao ble matchvinner da Rayo Vallecano påførte Barcelona en nytt tungt tap i spansk fotball onsdag. Kampen endte 1-0.

Av NTB | 26.10.2021 21:07:50

Sport: Tapet var Barcelonas tredje på de fire siste kampene i La Liga. I forrige serierunde røk den spanske fotballstorheten for Real Madrid på hjemmebane i «El Clasico».

Mot Rayo Vallecano onsdag kom scoringen som til slutt skilte lagene etter en halvtimes spill i første omgang. Barcelona-nestoren Sergio Busquets mistet ballen ved midtstreken og ga Rayo sjansen til å kontre.

Ballen havnet i neste moment hos Radamel Falcao, som vendte bort Barcelona-forsvarer Gerard Piqué i feltet og sendte hjemmelaget i ledelsen via stolpen.

Bortelaget maktet aldri å slå tilbake etter kalddusjen, til tross for at Memphis Depay fikk sjansen fra straffemerket 18 minutter før full tid. Nederlenderen skjøt mot venstre hjørne, men Rayo-keeper Stole Dimitrievski var med på notene.

Dermed fikk Barcelona-trener Ronald Koeman et nytt svakt resultat å forklare. Nederlenderen er hardt presset, og spanske medier har i lengre tid spekulert i at hans tid snart er omme i sjefsstolen.

Etter nederlaget for Real Madrid sist helg ble Koemans bil stoppet og omringet av sinte Barcelona-fans. Ifølge nederlenderen skal også flere av spillerne ha blitt utsatt for det samme.

Barcelona-ledelsen var raskt ute og tok sterk avstand fra supporternes oppførsel.

Etter onsdagens tap ligger Barcelona på niendeplass i La Liga med 15 poeng etter ti kamper. Det er seks poeng opp til Alexander Sørloth og Real Sociedad på toppen av tabellen.

Rayo Vallecano er nummer fem i La Liga, kun to poeng bak teten.

(©NTB)

Flere nyheter: