reklame
Menu
Kylian Mbappé er skadd. Foto: David Vincent / AP / NTB

Ny skadesmell for PSG foran Sørloth-møte – Mbappé uaktuell

Paris-Saint Germain-laget er skadeskutt foran mesterligakampen mot Alexander Sørloths Leipzig onsdag. Nå bekreftes også superstjernen Kylian Mbappé å være ute.

Av NTB | 03.11.2020 11:08:00

Sport: Skadeproblemene har tårnet seg opp for den franske storklubben den siste tiden. Fra før er det kjent at Neymar, Marco Verratti, Mauro Icardi og Julian Draxler ikke kan spille mot Leipzig.

Mbappé er siste tilskudd på den stadig voksende lista. Den franske måltyven forlot banen etter 74 minutter da PSG slo Nantes i Ligue 1 lørdag. Etter kampen beroliget trener Thomas Tuchel fansen med at byttet kunne ble gjort for ikke å ta noen sjanser.

Tirsdag opplyser likevel PSG at Mbappé ikke kan spille onsdagens mesterligakamp som følge av en lårskade.

– Han er ikke tilgjengelig til turen til Tyskland, og hans tilgjengelighet vil bli vurdert på nytt i løpet av 48 timer, skriver klubben.

Mbappé scoret sitt sjuende ligamål for sesongen og bidro i tillegg med en målgivende pasning i 3-0-seieren mot Nantes.

PSG slo Leipzig i semifinalen i mesterligaen forrige sesong. Foran onsdagens kamp har begge klubbene tre poeng så langt i inneværende sesongs turnering.

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United topper med seks poeng på to kamper. PSG og Sørloths Leipzig har begge tre. Seier onsdag vil gi et forsprang i kampen om plass i utslagsrundene.

(©NTB)

Flere nyheter: