Menu
Minnesota Wilds Joel Eriksson Ek (14) var sentral i 2-1-seieren over Vegas Golden Knights. Her forsøker han å lure pucken forbi målvakt Marc-Andre Fleury (29). Foto: John Locher / AP / NTB

Ny seier for Wild – uten Zuccarello på isen

To scoringer i tredje periode sørget for nok en seier for Mats Zuccarellos Minnesota Wild over Vegas Golden Knights i NHL natt til søndag.

Av NTB | 04.04.2021 06:28:43

Sport: Mens Minnesota Wild vant over Vegas Golden Knights 3–2 etter straffer på torsdag, ble topplaget slått 2–1 i ordinær spilletid natt til søndag. Men det var uten Mats Zuccarello i startoppstillingen.

Knights scoret kampens første mål. Det kom tidlig i første periode, mens andre periode forble målløs.

I kampens tredje periode utnytter Wild overtallet om lag seks minutter ut i omgangen. Kirill Kaprizov styrer inn en pasning fra Joel Eriksson Ek og utligner til 1–1. Under et minutt etterpå plukket svenske Eriksson Ek opp returen på sitt eget skudd og satte pucken i mål.

Mats Zuccarello ble vraket like før kampen av ukjente årsaker. Nordmannen var tilbake i spill i midten av februar etter et skadeavbrekk og har vært en sentral spiller for laget fra Minnesota.

Wild ligger på en tredjeplass i den vestlige avdelingen i NHL med 48 poeng. Det er to poeng bak Vegas Golden Knights, mens det er seks poeng opp til Colorado Avalanche på topp.

(©NTB)

Flere nyheter: