reklame for Sheiken Bowling
Menu
Magnus Ramsfjell og søsteren Maia vant 9-2 over Danmark søndag i curling-VM for blandet lag. Foto: John Locher, AP / NTB

Ny seier for curlingsøsknene

Søsknene Maia og Magnus Ramsfjell tok en ny seier i curling-VM for blandet lag da tidligere ubeseirede Danmark ble slått hele 9-2 søndag.

Av NTB | 24.04.2022 16:34:29

Sport: Den norske duoen innledet mesterskapet med 4-7-tap for Sverige lørdag, men slo Finland 8-4 senere på dagen. Etter tre nordiske oppgjør er de på delt 2.-plass i sin gruppe med to seirer og ett tap. Italia er eneste lag som fortsatt er ubeseiret.

Danskene Jasmin Lander og Henrik Holtermann kom ned på isen etter to seirer lørdag. Norge ledet hele kampen, men fem norske poeng i 6. omgang ble et knockoutslag.

Norge scoret ett poeng i hver av de to første omgangene, før danskene reduserte til 1-2 i den tredje. Norge ledet 3-2 etter fem omganger, men økte så til 8-2 i den neste. Danskenes forsøk på å slå tilbake lyktes ikke, og etter ett norsk poeng også i 7. omgang var det over.

Norge møter Japan og Sør-Korea mandag. Det er ti lag i hver av de to gruppene. Gruppevinnerne går rett til semifinale, de to neste til en første utslagsrunde.

(©NTB)