fbpx
Menu
Team-Ulsrud står nå med to seiere og et tap etter at de vant 9-5 over England søndag. Her under OL i Pyeongchang. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB scanpix.

Ny norsk opptur for team-Ulsrud, seier og tap for Skaslien

Det gikk mot ny norsk seier for team-Ulsrud i curling-EM da de slo England 9-5 søndag. For kvinnene ble 6-5 over Latvia og 3-7 for Danmark.

Av NTB | 17.11.2019 22:22:58

Sport: Seieren søndag ga selvtillit for det nykomponerte laget bestående av Steffen Walstad, Markus Høiberg, Magnus Vaagberg og veteranen Thomas Ulsrud som skip. Det norske EM-laget står nå med to seiere og ett tap etter tre kamper spilt.

Det norske laget traff godt på steinene og startet bra da de tok med seg fire poeng fra første omgang. Videre tok England innpå forspranget. Andrew Reed som skip for engelskmennene tok innpå med topoeng og det sto 4-2 etter andre omgang. Norge svarte videre med en topoenger før England svarte med ett.

I femte omgang dro team-Ulsrud ifra med en ny topoenger og begge lagene svarte med hver sin ettpoenger til åttende omgang. Da var kampen avgjort i Norges favør og de sikret seg en 9-5 seier.

Også de norske kvinnene gjorde det bra i runde to av curling-EM. Med Kristin Skaslien som skip gjorde de en jevn kamp mot Latvia, som de til slutt vant 6-5. De norske kvinnelaget, som består av Kristin Skaslien, Marianne Roervik, Maia Ramsfjell og Martinge Rønning, står nå med en seier og ett tap.

Norge og Latvia fulgte hverandre med å ta ett poeng i hver omgang opp til sjuende. Deretter tok de norske jentene en topenger før Latvia svarte med to poeng i begge de neste omgangene. Norge tok det avgjørende poenget i siste og tiende omgang.

Norge var i ledelsen med 3-2 over Danmark etter seks omganger, men i den sjuende omgangen scoret de tre poeng. Det danske laget “stjal” ett poeng i de to neste omgang og tok sin første seier i mesterskapet.

(©NTB)

Flere nyheter: