reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Baseballklubben St. Louis Cardinals har registrert to virussmittede spillere, og fredagens kamp mot Milwaukee Brewers ble utsatt. Foto: Jim Mone, AP / NTB scanpix

Ny MLB-kamp utsatt etter virussmitte hos St. Louis Cardinals

Fredagens baseballkamp mellom Milwaukee Brewers og St. Louis Cardinals er utsatt etter at to av gjestenes spillere testet positivt på koronaviruset.

Av NTB | 31.07.2020 18:47:56

Sport: Det er første smitteutbrudd i en klubb utenfor østkysten etter at sesongen startet opp igjen forrige uke. Det betyr at seks av 30 lag har spillefri fredag på grunn av virusavlysninger.

Miami Marlins er i karantene i Philadelphia etter at 18 spillere og to trenere testet positivt. Alle lagets kamper til og med søndag er utsatt, og kampene til lagets forrige motstander Philadelphia Phillies er også utsatt.

Cardinals er isolert på sitt hotell i Milwaukee i påvente av nye tester og kontaktsporing. Planen er at lagene skal spille igjen lørdag og ta igjen den utsatt kampen ved å spille to kamper søndag.

– Omberammingen etter to positive prøver hos Cardinals er i tråd med protokollene slik at vi kan utføre ytterligere tester og kontaktsporing, heter det i en uttalelse fra ligaen.

Sesongstart ble utsatt fra mars til forrige uke, og hvert lag spiller bare 60 kamper i grunnserien mot normalt 162.

(©NTB)

Flere nyheter: