Menu
Norwegian har fått ny ledelse. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Ny konsernledelse i Norwegian

Flyselskapet Norwegian har fått ny konsernledelse. Det er blant annet opprettet flere nye funksjoner og avdelinger.

Av NTB | 20.05.2020 16:03:01

Økonomi og næringsliv: Den nye konsernledelsen vil være operativ fra 2. juni 2020.

– De største endringene innebærer to tydelige kommersielle enheter i konsernet, større medarbeider- og kundefokus, mer effektiv operativ drift og ikke minst en organisering som tilrettelegger for bredt samarbeid på tvers av virksomheten, opplyser konsernsjef Jacob Schram i Norwegian i en pressemelding.

Også Airline Ecosystems er en nyopprettet avdeling hvor det blant annet skal jobbes med partneravtaler og nye kundeplattformer. Lederen for avdelingen er ennå ikke på plass. Brede Huser er midlertidig leder.

Christoffer Sundby tiltrer 1. september som leder for kundeavdelingen. Han har blant annet bakgrunn fra Circle K, hvor Schram var sjef før han gikk over til Norwegian.

Finansdirektør Geir Karlsen fortsetter i sin stilling. Knut Olav Irgens Høeg er i dag leder for IT og kundesenteret, men går nå over til å lede den nyopprettet avdeling for IT og innkjøp.

Guro Poulsen fortsetter å ha ansvar for selskapets ansatte, men i en utvidet avdeling, mens Anne-Sissel Skånevik fortsetter å lede kommunikasjonsavdelingen.

– Vi skal være fleksible, handlekraftige, og samarbeide godt på tvers i hele konsernet. Jeg er svært glad for å ha fått på plass ledergruppen for det Nye Norwegian og Red Nose Warriors. Nå ser jeg fram til at vi sammen skal jobbe for at Norwegian skal bli kundenes førstevalg når vi er gjennom denne krisen, sier konsernsjef Jacob Schram.

Briten Andrew Hodges får ansvar for den nyopprettede avdelingen Airline, som tar for seg kjernedriften i Norwegian. Han har i dag en lederfunksjon i den kommersielle avdelingen.

Avdelingen Operations, som blant annet håndterer vedlikehold og beredskap, mangler også en leder. Tore Kristian Jensen er midlertidig leder her.

(©NTB)

Flere nyheter: