reklame for Sheiken Bowling
Menu
Viktor Hovland sliter i PGA-turneringen i Delaware. Foto: Nick Wass / AP / NTB

Ny kjempenedtur for Hovland i Delaware – nesten nederst på resultatlistene

Viktor Hovland har ikke fått det til å stemme i PGA-turneringen i golf i Delaware. Nordmannen gikk lørdagens tredje runde fire slag over par.

Av NTB | 20.08.2022 19:40:41

Sport: Hovland ligger dermed på delt 64.-plass i turneringen, fire slag over par totalt. Bak seg på resultatlistene har han bare to aktive spillere.

Will Zalatoris, som vant den forrige PGA-turneringen, måtte trekke seg fra turneringen i Delaware lørdag med vond rygg.

Hovland startet riktignok med birdie på lørdagens runde. Oslo-gutten fikk birdie på første hull også de to første rundene, men har ellers slitt i Delaware.

Lørdag fulgte han opp med bogey på tre av de fire neste hullene, før en ny bogey kom på hull åtte. Deretter fulgte en lang rekke med par, før han endelig fikk nok en birdie på 15. hull. På de to siste hullene kom derimot to nye bogeyer.

Norges golfstjerne ligger langt bak de aller beste i turneringen, som ikke engang hadde satt i gang med sine runder da Hovland avsluttet med bogey på hull 18.

Torsdag neste uke starter PGA-mesterskapet i Atlanta, der bare 30 av verdens beste golfere får innpass. Hovland er uansett sikret plass i turneringen, men kan gi seg et bedre utgangspunkt med godt spill søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: