reklame for Sheiken Bowling
Menu
Ny helsesjef i Karmøy er Kristine Tveit. FOTO: Karmøy kommune

Ny helsesjef i Karmøy kommune

Kristine Tveit er ansatt som ny helsesjef i Karmøy kommune. Hun kommer fra stillingen som forvaltningssjef i helse- og omsorgsetaten.

Av Egil M Solberg | 06.10.2021 14:55:56

Helsesjef: Kristine er utdannet ved Universitetet i Bergen, hvor hun har tatt en høyere grad innen økonomi og administrasjon. Hun har også tilleggsutdanning i blant annet jus og psykologi. Hun har til sammen 25 års erfaring fra to departementer og fire kommuner. Hun er 49 år og bosatt i Skudeneshavn, melder Karmøy kommune.

Helsesjefen har et overordnet ansvar for legevakt, kommunalt legesenter, helsestasjons- og skolehelsetjenesten, fysio- og ergoterapitjenesten, rus- og psykisk helsetjenester, barneverntjeneste og driftsavtaler med fastleger og privatpraktiserende fysioterapeuter.

– Helsesjefen har et bredt og viktig ansvarsområde, og det blir spennende og givende å få en sentral lederrolle innenfor dette arbeidet, sier Kristine Tveit som har et stort engasjement for utvikling av kommunen og helhet i tjenestetilbudet.

– Jeg ser fram til å samarbeide med dyktige ledere og fagpersoner i virksomhetene for å sikre at innbyggerne i Karmøy skal ha gode, robuste og framtidsrettede helsetjenester, sier hun til kommunens nettsider.

Flere nyheter: