reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Marianne Skarpnord leverte en ny god golfrunde lørdag og er på vei mot en sterk plassering på europatouren i Tsjekkia. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Ny god runde av Skarpnord, på vei mot sterk plassering i Tsjekkia

Marianne Skarpnord leverte en ny sterk 69-runde lørdag og er på delt 9.-plass før siste runde i det åpne tsjekkiske mesterskapet i golf.

Av NTB | 29.08.2020 18:53:02

Sport: Skarpnord har spilt hver av de to første rundene tre slag under par, men hun spilte jevnere lørdag, med tre birdier på en bogeyfri runde. Dagen før var det tre bogeyer og seks birdier.

Emily Kristine Pedersen har vært i en klasse for seg så langt i turneringen, som inngår i europatouren. Hun har en klar ledelse, men Skarpnord er bare fire slag fra 2.-plass og to fra 4.-plass.

Maiken Bing Paulsen spilte lørdagens runde på par og er på delt 44.-plass ett slag under par etter to runder. Stina Resen spilte sin annen strake 73-runde og greide så vidt cuten før siste runde. Hun er på delt 63.-plass.

Madelene Stavnar fikk det ikke til i Tsjekkia og endte på delt 110.-plass etter å ha gått de to første rundene åtte slag over par (78-74).

(©NTB)

Flere nyheter: