Menu
Subwoolfer og støtteapparatet i greenroom under finaleshowet. Helt til venstre står talsperson Carl-Henrik Wahl, og ved siden av står NRKs delegasjonsleder Stig Karlsen. Da de to møtte pressen etterpå, var det uten ulver. Foto: Heiko Junge / NTB

NRKs MGP-sjef om Ukraina: Det var et sterkt øyeblikk

NRKs delegasjonsleder under Eurovision, Stig Karlsen, er kjempefornøyd med den norske tiendeplassen i Eurovision Song Contest.

Av NTB | 15.05.2022 03:16:05

Kuriosa og kjendiser: – Hadde vi klart topp fem, så hadde vi vært ekstatiske. Og vi drømmer jo alle om førsteplassen. Men tiendeplass er en veldig, veldig bra plassering i verdens største musikkonkurranse, sier Karlsen.

Han møtte pressen sammen med Subwoolfers talsperson, Carl-Henrik Wahl, etter finalen i Torino lørdag kveld. Men ulvene var ikke der.

– Det er tungt å sitte i så mange timer med belastning i ansiktet, så det er rett og slett behov for å ta av maskene. Det kommer ikke ulver hit nå, sier Wahl.

– Nå er vi i gang med å forberede oss til X-, Y- og Z-faktor på andre planeter, så vi kjører videre, legger han til om planene videre.

Stig Karlsen gratulerer Ukraina og Kalush Orchestra med seieren.

– Jeg hadde klump og gråt i halsen da Ukraina var på scenen. Det var et sterkt øyeblikk. Jeg tror det var medvirkende til at de fikk så mange publikumsstemmer, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: