Menu
Omar Elabdellaoui kan endelig søre på seg fotballskoene igjen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

NRK: Omar Elabdellaoui spilleklar etter fyrverkeriulykken

Landslagsspiller Omar Elabdellaoui er klar for å spille fotball igjen. Det bekrefter agent Mikail Adampour til NRK.

Av NTB | 26.01.2022 12:21:25

sport: 30-åringen skadet øynene alvorlig i en fyrverkiulykke i januar i fjor, men er nå frisk og klar til å spille fotball, får NRK bekreftet.

– Jeg fikk sakte synet tilbake på mitt venstre øye, og etter en stund kunne jeg se perfekt med mitt venstre øye. Det høyre øyet var hardt skadd, og jeg har vært blind på det øyet inntil jeg nylig klarte å få synet tilbake, skrev Elabdellaoui på Twitter i november.

Etter mange måneder på sidelinjen, fikk han endelig grønt lys til å starte å trene igjen.

– Nå går det rett vei. Jeg har fått grønt lys fra legene, og regner med å være tilbake i januar. Mitt eneste fokus nå er å komme i form igjen slik at jeg kan stille opp for klubb og landslag, skrev, 30-åringen. Da ulykken først inntraff, så var absolutt alt helt svart. Jeg var helt blind og ansiktet mitt var svidd, skrev han videre.

Den 14. januar publiserte Elabdellaoui de første bildene av sin retur tilbake på fotballbanen på Twitter, hvor han skrev:

– Deilig å være tilbake!

Galatasaray spiller sin neste seriekamp borte mot Alanyaspor 6. februar.

(©NTB)