Menu
Lagmannsretten forkaster anken til Rajan Chelliah, som gikk til sak mot NRK fordi han mener oppsigelsen av ham var ugyldig. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

NRK-ansatts anke forkastet av lagmannsretten

Den tidligere Migrapolis-profilen Rajan Chelliah mister jobben i NRK etter at lagmannsretten forkastet anken hans. Han mente oppsigelsen av ham var ugyldig.

Av NTB | 05.02.2020 15:46:08

Økonomi og næringsliv: Borgarting lagmannsrett mener at NRK har oppfylt sine forpliktelser når det kommer til arbeidsmiljøloven, og at oppsigelsen av Chelliah var saklig begrunnet, ifølge Medier24.

Det er i tråd med tingrettens vurdering. Chelliah sier at han er skuffet.

– Jeg fikk dommen for ikke så lenge siden, og selvfølgelig er jeg skuffet og hadde håpet på et annet utfall denne gangen. Det gikk ikke som jeg hadde håpet på, sier han.

Chelliah ble sagt opp i en nedbemanningsprosess våren 2018. Begrunnelsen for oppsigelsen var manglende kompetanse. Chelliah hadde da vært i NRK i 19 år og var ansatt i Østlandssendingen.

Advokat Knut Skaslien i Norsk Journalistlag, som har støttet Chelliah i saken, sier at de ikke har tatt stilling til om de vil anke til Høyesterett.

NRKs regionredaktør for Oslo og Viken, Jannicke Engan, er fornøyd med dommen.

– Dette har vært utrolig krevende for absolutt alle som er involvert. Vi er fornøyd med å ha fått medhold i at oppsigelsen er gyldig. Utover det kommenterer vi ikke saken, sier Engan.

(©NTB)

Flere nyheter: