Menu
Eirik Myhr Nossum er ikke lenger aktuell til rollen som fagsjef for norsk langrenn. Foto: Terje Pedersen / NTB

Nossum trakk søknaden om langrenn-toppjobb: – Elsker den jobben jeg har

Landslagstrener Eirik Myhr Nossum bekrefter overfor Adresseavisen at han likevel ikke søker jobben som fagsjef for langrenn i Norges Skiforbund.

Av NTB | 19.10.2022 14:11:29

Sport: Til Adressa forklarer Nossum det med at han ønsker å fortsette som trener for langrennsherrene.

– Jeg kjenner at mye av min motivasjon, og det som får meg til å tikke, på nåværende tidspunkt handler veldig mye om utøverkontakt, og selvfølgelig veldig knyttet opp mot laget mitt. Uansett hvilken jobb du har, er det viktig å ha noe som får deg til å tikke og gå. Spesielt i jobber som er litt som dette, med mye reising, må du kjenne det innenfra. Da konkluderte jeg med at jeg kjenner for mye på det, at jeg virkelig elsker den jobben jeg har, sier Nossum.

I forbindelse med at han i september søkte på jobben som fagsjef, forklarte Nossum til NTB at han syntes det «en interessant stilling». Senere valgte han altså å trekke søknaden.

(©NTB)

Flere nyheter: