reklame for Sheiken Bowling
Menu
En Norwich-spiller har testet positivt på koronaviruset og er isolert. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix

Norwich-spiller testet positivt på koronaviruset

Den siste runden med virustesting i Premier League endte med to positive prøver. En Norwich-spiller er blant de smittede.

Av NTB | 13.06.2020 23:49:03

Sport: Lørdag bekrefter Premier League-ledelsen at svarene fra virustestene som ble utført torsdag og fredag nå foreligger. To av i alt 1200 tester kom ut med positivt resultat.

Det er åttende gang at aktørene i den engelske eliteserien testes.

Premier League vil ikke oppgi hvilke klubber eller om det er spillere blant de to som denne gangen har avlagt positiv prøve, men Norwich bekrefter på sine nettsider at den ene er spiller hos dem.

– Norwich kan bekrefte at én av våre spillere har avlagt positiv test i forbindelse med den siste runden med testing, skriver klubben.

Videre opplyses det at den aktuelle spilleren i tråd med Premier Leagues vedtatte smittevernprotokoll er underlagt selvisolering de neste sju dagene.

Spilleren må deretter avlegge en negativ test før det er aktuelt å returnere til trening.

Dagen før den positive testen ble avlagt spilte Norwich treningskamp mot Tottenham. Den aktuelle spilleren skal ha deltatt der, men Tottenham opplyser at ingen av deres spillere settes i isolasjon eller karatene som følge av at de ikke oppholdt seg lenge nok rundt den aktuelle spilleren.

Premier League-klubbene skal etter planen gjenoppta kampaktiviteten fra kommende onsdag. Norwich, med Alexander Tettey i stallen, møter Southampton fredag.

(©NTB)

Flere nyheter: