reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Norwegians konsernsjef Jacob Schram er skuffet over regjeringens nei til ekstra milliardstøtte til selskapet. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Norwegian om regjeringens nei: – Svært skuffende

Norwegian er svært skuffet over at regjeringen mandag besluttet å ikke gi ekstra støtte. – Det er vanskelig å forstå, sier konsernsjef Jacob Schram.

Av NTB | 09.11.2020 08:23:11

Økonomi og næringsliv: – At regjeringen nå har besluttet å ikke gi Norwegian ytterligere likviditetsstøtte, er svært skuffende og oppleves som en skikkelig knyttneve i magen for alle i hele Norwegian som har kjempet for selskapet og i en tid hvor våre konkurrenter mottar tosifrede milliardbeløp fra sine lands myndigheter, sier Norwegians konsernsjef Jacob Schram i en pressemelding.

Beskjeden til Norwegian kom samtidig som regjeringen gikk ut og sa at de varsler nye tiltak for luftfarten.

Schram sier at selskapet bidrar til å opprettholde 24.000 arbeidsplasser i landet og en verdiskaping på rundt 18 milliarder kroner i året.

– Det alene skulle tilsi at fortsatt støtte til selskapet ville vært en samfunnsøkonomisk lønnsom investering. Hvordan man kan lande på en annen konklusjon, er for meg vanskelig å forstå, sier Schram.

(©NTB)

Flere nyheter: