Menu
Norske Skog avlyser permitteringer i Skogn i Frosta, men må permittere ansatte i Halden. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Norske Skog varsler permitteringer

Koronakrisen fører til midlertidige permitteringer i Oslo og Halden for Norske Skog, mens permitteringene ved avispapirfabrikken i Skogn i Frosta utsettes.

Av NTB | 30.03.2020 10:31:54

Økonomi og næringsliv: Ved administrasjonen i Norske Skogs hovedkvarterer i Oslo er det allerede innført permitteringer som følge av koronakrisen, ifølge en børsmelding fra selskapet mandag.

I Halden stanses produksjonen på én papirmaskin. Årsaken er en negativ utvikling i markedet som følge av koronaviruset. Dermed vil det bli permitteringer også her.

I Skogn er imidlertid de planlagte permitteringene utsatt.

Frosta innførte karantene for hele kommunen for to uker siden, noe som medførte at mellom 30 til 40 ansatte ved Norske Skog i Skogn i nabokommunen Levanger ikke kom seg på jobb, ifølge Trønder-Avisa.

Nå som karantenen er avsluttet, er de ansatte tilbake på jobb. Dermed er det ikke nødvendig med permitteringer, opplyser direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt Carsten Dybevig i Norske Skog.

(©NTB)

Flere nyheter: