Menu
Noor Eckhoff, her i aksjon for sin tidligere klubb Kolbotn, scoret da Eskilstuna fikk en flott start på sesongen i Allsvenskan kvinner. Foto: Annika Byrde / NTB

Norsk mål og assist i svensk serieåpning

Elise Stenevik hadde assist på årets første mål i svensk toppserie fotball, mens Noor Eckhoff fastsatte resultatet i Eskilstunas 3-0-seier borte mot Hammarby.

Av NTB | 26.03.2022 16:19:34

Sport: Det ble en god dag for de tre norske spillerne som startet for gjestene, midtstopper Joanna Bækkelund, venstreback Stenevik og midtbaneankeret Eckhoff.

Stenevik var nest sist på ballen da Sonia Okobi scoret ledermålet i det 8. minutt. Mia Jalkerud, med en fortid i norsk fotball, doblet ledelsen rett før pause, mens Eckhoff la på til 3-0 i det 78. minutt.

Like bra ble ikke serieåpningen for Vilde Hasund og hennes lagvenninner i Hammarby, som fikk juling foran 7877 tilskuere på hjemmebane. Publikumstallet er det fjerde høyeste i damallsvenskans historie.

Resten av åpningsrunden i Allsvenskan kvinner spilles søndag og mandag. Allsvenskan for menn sparkes i gang etter landslagspausen.

(©NTB)