Menu
Hydro Karmøy. FOTO Norsk Hydro.

Norsk Hydro favoritt for amerikanske investeringer

Morgan Stanley har analysert det norske aluminiumselskapet Norsk Hydro til å levere på alle kriterier som er viktige i turbulente tider.

Av Egil M Solberg | 21.06.2022 21:15:31

Næringsliv: Investeringsbanken har identifisert en rekke aksjer som den mener vil klare seg gjennom en langvarig storm i markedene. Ett norsk selskap topper listen, melder Finansavisen.

Europeiske selskaper har aldri vært rikere, ifølge Morgan Stanley, og er klare til å sprute ut pengene, ifølge en artikkel på CNBC.

Turbulente tider har sendt MSCI Europe-indeksen ned mer enn 20 prosent hittil i år, og det er utsikter til fortsatt nedside ettersom sentralbanker rundt om i verden øker rentene for å dempe den skyhøye inflasjonen, skriver avisa.

Med dette bakteppet har Morgan Stanley identifisert aksjer med sterke balanser og attraktiv aksjonæravkastning – og som tåler ytterligere fall i markedene – til en toppliste over kjøpsanbefalinger.

Kun to aksjer dukket ifølge avisa opp på alle de tre listene Wall Street-banken har satt opp med rangeringer.

Det norske fornybar energiselskapet Norsk Hydro og bilprodusenten Stellantis er de eneste to aksjene som krysser av på alle kriterier i Morgan Stanleys topplister, skriver Finansavisen.

Flere nyheter: