reklame
Menu
Mathias Normann og Rostov tapte 0-2 for seriemester Zenit St. Petersburg i russisk eliteserie lørdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Normann og Rostov kom til kort mot seriemesteren

Mathias Normann og hans lagkamerater i Rostov måtte se seg slått av seriemester Zenit St. Petersburg i lørdagens storkamp i russisk eliteserie fotball.

Av NTB | 15.08.2020 21:32:38

Sport: Vertenes norske midtbaneanker pådro seg gult kort allerede før det var spilt tre minutter.

Sardar Azmoun ga Zenit ledelsen da han i det 24. minutt satte inn returen etter sitt eget straffespark, som ble dømt etter at Malcolms nikk traff overarmen til Jevgenij Tsjernov. Dommeren blåste ikke, men VAR-assistentene grep inn.

Rostov øynet håp i jakten på utligning da gjestenes Jaroslav Rakitskij i det 78. minutt ble utvist med to gule kort, men Dejan Lovren punkterte spenningen da han la på til 2-0 i det 87. minutt.

Zenit har innledet den nye sesongen med to strake seirer, mens Rostov har en seier og et tap. Rostov innledet sesongen med 1-0 borte mot Tambov.

Normann var en av seks Rostov-spillere som i juni ble smittet av koronaviruset, og Rostov måtte i noen kamper bruke en blanding av junior- og ungdomslag. Klubben mistet sjansen til mesterligaspill, men kvalifiserte seg til europaligaen.

Normann har fått full spilletid i begge de to første seriekampene.

(©NTB)

Flere nyheter: