Menu
Mathias Normann er tilbake etter skade. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Normann klar for skadecomeback

Mathias Normann er kvitt sin brysomme bekkenskade og gjør trolig skadecomeback for Norwich i FA-cupen denne helgen.

Av NTB | 04.02.2022 12:08:55

Sport: Den norske landslagsprofilen har ikke vært på banen for klubblaget siden 27. november. Da måtte han forlate banen etter 35 minutter i kampen mot Wolverhampton.

I desember var han gjennom en operasjon for å få orden på bekkenskaden.

På en pressekonferanse fredag bekreftet Norwich-manager Dean Smith at nordmannen nå kan ønskes velkommen tilbake i laget. Normann har brukt vinterpausen til å gjøre de siste forberedelsene inn mot skadecomebacket.

– Mathias visste jeg om før jeg kom til klubben, og jeg var imponert over prestasjonene hans. Han spilte veldig bra i min første kamp mot Southampton og måtte deretter gå av 30 minutter inn i Wolves-kampen. Det er flott å ha hans kvalitet tilbake, sa Smith.

50-åringen ble hentet inn som ny Norwich-manager midt i november. Han erstattet da Daniel Farke, som fikk sparken etter svake resultater.

Smith vil ikke røpe hvor mye Normann får spille i FA-cupmøtet med Wolves lørdag. Han har også en annen midtbanespiller, Billy Gilmour, tilbake i troppen.

– De vil begge ønske å få minutter. Det er en fin balansegang for oss som trenergruppe å sørge for at de får de riktige minuttene til å være klare for de kommende Premier League-kampene også, sa Smith fredag.

Norwich har slitt sportslig også etter Smiths inntog i managerstolen, men står nå med to strake seirer. Det har løftet kanarifuglene over nedrykksstreken.

(©NTB)

Flere nyheter: