reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Landslagstrener Petter Thoresen og Norge har takket nei til å delta i en turnering i Tyskland i november. Foto: Terje Pedersen / NTB

Norge takket nei til tysk ishockeyturnering

Norges ishockeyforbund vil ikke delta i en landslagsturnering i Tyskland i november. Smittesituasjonen i Europa setter en stopper for det.

Av NTB | 23.10.2020 12:23:23

Sport: Norge var invitert til den årlige turneringen i Krefeld sammen med Tyskland og Latvia fra 5.-8. november. Russland og Sveits trakk seg fra turneringen, og derfor fikk Norge innbydelsen.

– Vi har jobbet hardt med å finne løsninger rundt reisebiten til spillerne, men klarte ikke å få alt på plass med tanke på hjemreisen for spillerne fra de forskjellige ligaene i Europa. Det var for mye usikkerhet rundt dette, sier sportssjef Petter Salsten til NTB.

Landslagssjef Petter Thoresen kunne ha benyttet seg av alle aktuelle norske spillerne fra svenske, tyske, finske og norske klubblag.

– Dessuten er smittesituasjonen ute klubbene i Europa blitt verre samtidig som vi her hjemme har klart å holde smitten nede, sier Salsten.

Norge skulle egentlig ha spilt en turnering i Riga i Latvia på denne landslagsdatoen, men den er avlyst på grunn av koronapandemien.

(©NTB)

Flere nyheter: