fbpx
Menu
Nora Mørk signerer for Vipers Kristiansand etter bare ett år i den rumenske toppklubben CSM Bucuresti. Foto: Svein André Svendsen / NHF / NTB scanpix

Nora Mørk klar for Vipers

Den rumenske toppklubben CSM Bucuresti bekreftet 19. juni at Nora Mørk forlater klubben. Nå er håndballgiganten klar for Vipers Kristiansand.

Av NTB | 22.06.2020 17:19:53

Sport: Det bekrefter den norske toppklubben selv mandag.

Mørk forlot den rumenske toppklubben CSM Bucuresti etter bare ett år. Nå har hun signert en ettårskontrakt med Vipers. Mørk vendte hjem til Norge som følge av alvorlig sykdom i familien.

– Det var ikke planen å dra hjem nå, men for tre uker siden ble moren min diagnostisert med brystkreft. Da endret mye seg, sier håndballstjernen til TV 2.

– De som kjenner meg, vet at familien betyr alt. Mamma er det kjæreste jeg har. Det tok meg ikke veldig lang tid på å bestemme meg for at jeg ville hjem – vel så mye for min egen del, tilføyer hun.

Til nettsidene til sin nye kubb forklarer hun klubvalget slik:

– For å kunne fortsette med idretten min må jeg være i et spillermiljø, med en trener, og med en klubb som har vilje, kompetanse og ambisjoner. Det har Vipers, og derfor var det et enkelt valg for meg.

Mørk var ute med skade hele det første året i CSM Bucuresti. Siden hun forlot Larvik i 2016 har hun vunnet mesterligaen tre ganger med ungarske Györ. Hun hadde ett år igjen av kontrakten med rumenerne.

Nå gjenforenes den norske spilleren med gamletrener Ole Gustav Gjekstad i Vipers. Mørk spilte under Gjekstad i sju år i Larvik.

Med ti spillere med på forrige landslagssamling har Vipers allerede en knallgod stall før Mørk trer inn i laget.

Vipers er Norges representant i mesterligaen, og kan bli en enda større trussel med Mørk på laget.

(©NTB)

Flere nyheter: