Menu
Non-league-klubben Ashton United har prøvde seg på et noe spesielt fremstøt på å låne Erling Braut Haaland under VM. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Non-league-klubb vil låne Haaland under VM

Ashton United, som spiller på nivå sju i engelsk fotball, har spurt Manchester City om å få låne Erling Braut Haaland mens VM i Qatar spilles.

Av NTB | 14.11.2022 17:31:23

Sport: Haaland og co. har ingen seriekamper før til jul. Neste kamp er mot Liverpool i ligacupen 22, desember, og mandag gjorde Ashton United et fremstøt på den norske målmaskinen, skriver de på Twitter.

«Det er ikke tull. Vi venter på svar», skriver klubben med et tydelig glimt i øyet.

Trener Michael Clegg sier at låneovergangen hadde gitt mening.

– Det gir bare mening å forsøke å signere Haaland på lån. City spiller ikke og vi ønsker å holde ham i form. Det gir mer mening enn å spille golf, sier Clegg.

Haaland har scoret 23 mål på 18 kamper for City denne sesongen. Jærbuen har slitt med en ankelskade rett før VM-pausen, og det er nok svært lite sannsynlig at Ashton får sitt ønske oppfylt.

Ashton møter Bamber Bridge til seriekamp lørdag. Laget, som ligger like øst for Manchester, spiller på nivå sju i England i divisjonen Northern Premier League Premier-division.

(©NTB)

Flere nyheter: