Menu
Bruno Leite forlenger med FK Haugesund. Klubben beskriver 27-åringen som en av FKH-historiens mest sentrale spillere. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Nøkkelspiller Leite forlenger med Haugesund

Bruno Leite har bestemt seg for å fortsette i FK Haugesund. Torsdag skrev midtbanespilleren under på en treårskontrakt med klubben ut 2025-sesongen.

Av NTB | 24.11.2022 13:27:56

Sport: – Det var en klar intensjon å hente Bruno hjem igjen i høst på en korttidskontrakt med tanke på å få på plass en mer langsiktig avtale ved sesongslutt. Nå har vi landet en treårsavtale med Bruno og med det sikret oss et aktivum både på og utenfor banen, sier daglig leder Eirik Opedal til klubbens hjemmeside.

Leite ble hentet til Haugesund fra Skeid i 2017 og spilte 124 kamper for FKH før han gikk til kypriotiske Pafos FC i fjor høst. I sommer returnerte 27-åringen til Haugalandet på en kontrakt ut sesongen.

Klubben beskriver 27-åringen som en av FKH-historiens mest sentrale spillere.

– Bruno har utviklet seg til å bli en av kontinuitetsbærerne i FK Haugesund, kjenner klubben ut og inn og har fortsatt den samme fandenivoldskheten og sulten i seg som da han kom til klubben for første gang i 2017, tilføyer Opedal.

Midtbanespilleren har også seks landskamper for Kapp Verde.

(©NTB)

Flere nyheter: