Menu
Caglar Söyüncü (til v.) nikker inn 2-0 for Tyrkia i VM-kvalifiseringskampen mot Norge. Leicester-stopperen er koronasmittet og var isolert hjemme i tyrkia da klubbkameratene møtte Manchester City lørdag. Foto: Geir Olsen / NTB

Nok en tyrkisk spiller koronasmittet – scoret mot Norge

Caglar Söyüncü var savnet i Leicester-forsvaret i 0-2-tapet for Manchester City lørdag. Etterpå bekreftet manager Brendan Rodgers at han er koronasmittet.

Av NTB | 03.04.2021 21:28:48

Sport: – Flere av Tyrkias spillere har testet positivt, og han er en av dem. Han er fortsatt der, i en boble. Vi jobber med prosessen for å få ham tilbake. Vi snakker med det tyrkiske forbundet, og forhåpentlig får vi ham hit snart, sa Rodgers ifølge BBC Leicester.

For en uke siden var det Söyüncü som stanget inn Tyrkias 2-0-mål i seieren over Norge i VM-kvalifiseringskamp i Spania. Han er ett av flere smittetilfeller i den tyrkiske troppen.

Det er blitt kjent at Merih Demiral, som ble igjen i Tyrkia da resten av troppen reiste til Spania for å møte Norge, hadde testet positivt på koronaviruset. Etter den siste kampen i landslagspausen testet også Kaan Ayhan, som var Söyüncüs makker i midtforsvaret mot Norge, positivt.

Det bekreftet hans italienske klubb Sassuolo. Lørdag kom beskjeden om at også Söyüncü er koronasmittet.

(©NTB)

Flere nyheter: