powergym
Menu
Illustrasjonsbilde

Nok en travel natt til lørdag

Unggutt amok i sentrum, varebil trillet inn i gjerde, funnet blodig i oppgang, berusede damer melding ble innbrudd, fikk slått ut tenner og en mann ble funnet sovende ute i uværet. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 27.09.2014 08:54:30

22.35: Brannvesenet måtte rykke ut til Vormedal skole etter at brannalarmen ble utløst. Det viste seg å være en manual detektor som var utløst. Det ble imidlertid ikke funnet spor som tydet på noe innbrudd.

00.00: En 49 år gammel mann ble funnet blodig i en oppgang i Haugesund. Politiet rykket ut til stedet og fant at vedkommende hadde falt og slått seg. Han hadde et kutt på nesen, men hadde det ellers bra. Han ble etterhvert tatt vare på av sin samboer.

00.14: Det ble meldt om ruteknusing hos Grønnestad hårdesign i Strandgaten 133 i Haugesund. En ung gutt og en ung jente ble sett løpende fra stedet og ned mot Indre kai. Her ble de påtruffet av en politipatrulje like etterpå. Gutten, som er under 18 år, blødde da fra den ene hånden. Han var også krakilsk og satte seg opp mot politiet. Gutten ble fraktet til legevakten for en sjekk før han fikk bli med til politistasjonen for avhør. Butikkvinduet ble sikret av glassmester. Politiet opplyser at gutten er anmeldt for ruteknusingen og for forulempning av offentlig tjenestemann.

00.58: En sterkt beruset dame uten sko ble funnet i rundkjøringen ved Flotmyr i Haugesund. Hun ble kjørt til legevakten for kontroll av en politipatrulje og mens de var på legevakten, gikk boligalarmen i leiligheten hennes i Hinderågata. Da hadde hennes berusede venninne tatt seg inn og utløst alarmen. Det fremsto først som et pågående innbrudd og flere politipatruljer rykket ut til stedet sammen med vaktselskapet. Situasjonen ble imidlertid raskt avklart og begge jentene fikk etterhvert overnatte i leiligheten.

01.00: En Opel Vivaro varebil braste inn i et gjerde på Risøy og de første opplysningene gikk på at sjåføren hadde stukket av. Det var nemlig ingen i eller ved varebilen etter smellen. Det viste seg etterhvert at bilfører som er hjemmehørende i Tysvær, var på jobb på Aibel. Det kan ifølge politiet se ut som om bilen var parkert uten tilstrekkelig sikring.

02.00: Det ble meldt om krangling i en taxi i Haugesund. Passasjeren ville ikke gjøre opp for seg. Politiet rykket ut til stedet og megler mellom partene. Saken ble ordnet på stedet

03.30: En beruset sovende person ble funnet utsatt for elementene i Haugesund sentrum. Politiet fikk vekket vedkommende og kjører han til bopel i nærheten.

04.00: En mann ble slått til av en annen mann i Leirvik sentrum og gjerningsmann hadde forlatt stedet. Fornærmede fikk skader på tennene og politiet har oppretter sak.