Menu
Morten Thorsby (til v.) er blant seks Sampdoria-spillere som har testet positivt på koronaviruset. Lørdag sluttet Fabio Depaoli seg til de andre fem. Foto: Tano Percoraro, Lapresse via AP / NTB scanpix

Nok en Sampdoria-spiller smittet av koronaviruset

Sampdoria-spiller Fabio Depaoli melder på sosiale medier at også han er smittet av koronaviruset, som den 10. Serie A-spiller og den sjette i Genova-klubben.

Av NTB | 14.03.2020 22:02:02

Sport: Morten Thorsby er blant de andre Sampdoria-spillerne som har fått påvist smitte. Den norske landslagsspilleren må holde seg isolert i 20 dager i sitt hjem.

Manolo Gabbiadini var den første i klubben som fikk påvist smitte, og siden er alle lagets spillere og hele støtteapparatet blitt testet. Det er tidligere kjent at også Thorsby, Albin Ekdal, Omar Colley og Antonino La Gumin testet positivt på viruset.

Sampdoria meldte lørdag at klubben ikke vil gi ytterligere opplysninger om eventuelle smittetilfeller, men Depaoli offentliggjorde selv sin status, «for å unngå lekkasjer og ubegrunnet frykt».

– Dessverre har jeg testet positivt for viruset, men jeg vil forsikre dere om at det går bra med meg, skrev han på Instagram.

– Dette usynlige monsteret rammer oss uten hensyn, men ved å treffe de korrekte tiltak og følge medisinske råd kan vi vinne vår viktigste kamp og komme tilbake sterkere enn noen gang.

De fire Serie A-spillerne i andre klubber som har testet positivt er Daniele Rugani i Juventus og Fiorentina-trioen Dusan Vlahovic, German Pezzella og Patrick Cutrone.

(©NTB)

Flere nyheter: