reklame for smiaa
Menu
Politiet fant torsdag kveld ytterligere en død person i bygget som brant i Moelv onsdag morgen. Foto: Ringsaker Blad / Ole Ludvig Rosenborg / NTB

Nok en død person funnet i ruinene etter brannen i Moelv

Politiet tror det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med brannen i et industribygg i Moelv. Torsdag kveld ble det funnet enda en død person i brannruinene.

Av NTB | 01.10.2020 20:23:20

Ulykker og naturkatastrofer: – På nåværende tidspunkt så etterforsker vi dette bredt. Men at noe kriminelt har skjedd i forbindelse med den brannen, er vår hovedhypotese, sier politiadvokat Sten Floor Nelson i Innlandet politidistrikt til NTB.

Han understreker samtidig at politiet er i en tidlig etterforskningsfase, og at de derfor verken kan bekrefte eller avkrefte hypotesen.

Det var ved 7-tiden onsdag morgen at nødetatene fikk melding om brannen. Da brant omtrent 200 meter av takets lengde på næringsbygget.

Politiet har torsdag gjennomført ulike tekniske og taktiske etterforskningskritt. De skriver i en pressemelding at de fortsetter arbeidet på stedet i fredag, da det fortsatt gjenstår taktisk og teknisk etterforskning. Kripos bistår i arbeidet.

Politiet har også gått ut og bedt om tips fra personer som kan ha gjort observasjoner i forbindelse med brannen.

Den avdøde personen som ble funnet torsdag kveld, er sendt til obduksjon for å avklare dødsårsak og identitet, da dette på nåværende tidspunkt er ukjent.

Meldingen om funnet av den første døde personen kom i 13-tiden onsdag. Vedkommende er sendt til obduksjon, og foreløpig obduksjonsrapport foreligger tidligst fredag morgen.

Flere nyheter: