powergym
Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Rundt 15 personer er bortvist fra sentrumskjernene i politidistriktet på grunn av beruselse og dårlig oppførsel i natt.

Av Egil M Solberg | 14.01.2018 07:06:50

Fyrverkeribruk
Det er kommet fem meldinger om fyrverkeribruk i politidistriktet i natt. To av oppdragene ble meldt fra henholdsvis Haugesund sentrum og området ved Aksnes i Karmøy kommune. Politiet har denne gang ikke lykkes med å finne ut av hvem det var som fyrte opp rakettene.

Ingen tatt i promillekontroll
Natt til søndag ble det avholdt promillekontroll på Karmøy. I alt ble 94 bilførere kontrollert. Det var i natt ingen påvirket.

Tatt med tyvegods i bilen
Da en bil ble stanset av politiet i Haugesund lørdag, ble det oppdaget at de to mennene som var i bilen, begge var ruset på narkotika. Det ble funnet en del utstyr i bilen som politiet mener er stjålet. De to er henholdsvis i 40-årene og 20-årene. Nå sitter de i politiets varetekt. Bilfører er i tillegg anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Tatt for grovt tyveri
To menn ble innbrakt varetekten i Haugesund fra Stord lørdag kveld. De to er mistenkt for grove tyverier. De mistenkte er kjenninger av politiet og i henholdsvis 30- og 40-årene.

Mye høy musikk
Politiet har i løpet av natten måtte rykke ut på flere oppdrag etter klager på høy musikk. Det kom inn flere meldinger fra Haugesund og Karmøy.

Bortvisninger i natten
To menn er i løpet av natten sendt hjem etter å ha oppført seg dårlig på byen. Fra Kopervik ble en mann i 20-årene sendt hjem. Fra Haugesund sentrum ble en annen mann i 20-årene bedt om å ta seg hjemover. De skal begge ha fulgt politiets anmodning.

Dette opplyser vaktsjef Tor Arne Bjørnsen ved Haugesund politistasjon til Radio Haugaland søndag morgen.