powergym
Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Trusler i nære relasjoner, beruset mann utagerte, gikk tur med kontorstol, skriking i Haugesund og røykutvikling i buss. Dette er noen av overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 16.11.2017 07:55:05

Trusler i nære relasjoner
En Kvinne ringte politiet ved 23.40-tiden onsdag kveld etter at hun var blitt truet av andre i familien. Hun skal angivelig også ha blitt utsatt for vold, noe andre i familien benektet. Politipatruljen fikk roet gemyttene i boligen.

Beruset mann utagerte
En overstadig beruset mann i 40-årene utagerte ved et utested på Indre kai i Haugesund ved 00.50-tiden i natt. En vekter gjorde et forsøk på å få mannen ut, men måtte etterhvert søke bistand fra politiet. Mannen ble bortvist fra sentrum for resten av natten, noe han også etterkom.

Gikk tur med kontorstol
En mann gikk rundt med en kontorstol i Karmsundgata ved sykehuset i Haugesund ved 01-tiden i natt. Det er uklart om kontorstolen var hans og hvilke planer han hadde med kontorstolen. Politiet var opptatt med andre oppdrag og da de etterhvert kom til stedet, var både kontorstol og mann borte.

Skriking i Haugesund
En mann i 30-årene oppførte seg truende og skrek til folk i Haugesund ved 02.35-tiden natt til torsdag. Både betjening andre kunder på et serveringsted i Karmsundgata fikk unngjelde. Han skal også ha forsøkt å unndra seg å betale for en taxitur. Da politiet dukket opp ble mannen bortvist. Han får mulighet til å gjøre opp for seg før han eventuelt blir anmeldt.

Røykutvikling fra buss
Nødetatene ble sendt til Frakkagjerd ved 07.35-tiden torsdag morgen etter meldinger om røykutvikling fra en buss. Passasjerene måtte evakuere bussen. Da nødetatene kom til stedet viste det å være varmgang i bremsene på bussen. Passasjerene fikk dermed gå om bord i bussen igjen.