powergym
Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Promillekjøring, garasjebrann, vintyveri på utested, overstadig beruset dame og taxikunde som gjemte seg på toalettet. Dette er blant sakene politiet har måtte jobbe med i natt.

Av Egil M Solberg | 28.03.2016 09:06:03

Tyveri av ti par ski
Det ble meldt om et grovt tyveri fra en garasje på Førre i Tysvær-Førre ved 20.30-tiden søndag kveld. Tyvene har ifølge politiet dirket opp en lås og borttatt minst ti par ski, samt noe verktøy og en dvd spiller.

Kvinne promillekjørte
En kvinne i 50-års alderen er anmeldt for promillekjøring i Vedavågen på Karmøy ved 21.30-tiden søndag kveld. Prøver ble tatt og hennes førerkort beslaglagt.

Garasjebrann i Vikebygd
Det ble meldt om brann i en garasje i Vikebygd ved 00.35-tiden i natt. Nødetatene ble sendt til stedet og ilden kom raskt under kontroll. Det er ikke meldt om skade på person. – Det var et større garasjebygg som ble totalskadet i brannen. Brannårsak er ikke kjent, opplyser operasjonsleder hos politiet. Det ble ikke skade på noen andre bygg.

Vintyv på utested
En 43 år gammel mann forsøkte å stjele en flaske vin fra baren på et utested i Haugesund ved 01.30-tiden i natt. Han ble oppdaget og overlatt til politiet. Mannen ble anmeldt og bortvist fra stedet.

Overstadig kvinne i Haugesund
En dame i 30-årene ble innbrakt til arresten i Haugesund ved 02-tiden i natt. Hun var overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Hun ble rutinemessig undersøkt på legevakten før hun fikk sove ut rusen i drukkenskapsarresten.

Stakk fra taxiregningen
En 31 år gammel kvinne stakk fra taxiregningen på Karmøy ved 04.20-tiden i natt. Hun gjemte seg inne på toalett på en bensinstasjon da politiet kom til stedet. De fikk henne ut og innbrakt til drukkenskapsarrest. Kvinnen var utagerende og så beruset at hun ikke lenger var i stand til å ta vare på seg selv.

Dermed ble det tre kvinner som måtte overnatte i drukkenskapsarresten natt til 2. påskedag.