powergym
Menu
Politi

Nok å gjøre for politiet

Mann i veibanen, trusler, uaktsom kjøring, utagerende mann, sovnet i trapp og høy musikk. Det var nok å gjøre for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 18.12.2015 06:44:35

Ravet rundt i veibanen
En beruset mann raver rundt midt i Karmsundgata ved Flotmyr i natt. Politiet rykket ut til stedet og fikk kjørt mannen hjem. Han be bedt om å holde seg unna bilveiene for resten av natten.

Trusler i Ølen
En truende mann ble pågrepet i Ølen i natt. Han anmeldes også for forulemping av offentlig tjenestemann og trusler mot tjenestemann. Mannen ble innsatt i varetekt.

Uaktsom kjøring
En ung bilfører ble anmeldt for uaktsom kjøring i Karmsundgata i Haugesund i natt. «Råningen» blir straffet med et forelegg og sak er opprettet, opplyser politiet.

Amok på kaien
En mann oppførte seg utagerende på Indre kai i Haugesund i natt. Han ble hentet av politiet og innsatt i drukkenskapsarrest. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse med mer.

Sovnet i trapp
En overstadig beruset mann i 20-årene, ble innsatt i drukkenskaparrest ved 03-tiden i natt. Han ble funnet sovende på en trapp ute i byen i Haugesund.

Høy musikk
Politiet måtte rykke ut og dempe høy musikk fra to adresser i natt. På begge stedene ble politiets anmodning om å dempe lydnivået hørt.