Menu
To gode venner fra Stord vant 106.000 kroner onsdag kveld i sist uke. Denne onsdagen kan du bli vinneren. FOTO: Bingokanalen.

Noen vinner over 100.000 onsdag kveld

I løpet av Fjorden Bingo på Bingokanalen onsdag kveld, skal en heldig spiller få med seg over 100.000 kroner. Kjøp online på www.bingokanalen.no.

Av Egil M Solberg | 26.01.2021 15:02:39

Bingokanalen: For andre onsdagen på rad, er det superbingo med Fjorden Bingo på Bingokanalen. Det vil si at en heldig spiller får med seg over 100.000 kroner i løpet av kvelden.

I tillegg til den intense spenningen over de to timene dette står på, er det god underholdning å få med seg alle innringerne og ofte uventede hendelser som Joar må håndtere på sitt unike vis.

Til vanlig må du få bingo på tre rekker med et lykketall for å vinne jackpotten, men med Superbingo vil vinneren av tre rekker på Gullspillet få jackpotten – så frem den ikke er gått tidligere på kvelden.

– På den måten er det en garanti for at noen får med seg over 100.000 kroner i premiesum i løpet av kvelden, forklarer bingosjefen Joar Levemann.

Det betyr at vinnermulighetene er store.

– Jeg vet ikke om noe annet penge spill med så store premier og hvor du har så gode odds, sier Levemann.

Fjorden Bingo er blitt stadig mer populært etter oppstarten siste onsdagen i april i fjor.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Husk å laste ned pdf om du kjøper online

– De siste ukene har det vært så mange spiller at leverandøren av online systemet har begynt å få problemer. Sist onsdag toppet det seg og mange fikk ikke tilgang. De måtte da spille med pdf-kopiene de fikk ved kjøp online, sier Levemann.

Nå er online systemet flyttet til en kraftigere server for å ta unna den store trafikken.

– Alle som kjøper online får kopi av bingoblokkene på email. Da kan man bruke en PDF-leser eller Edge nettleser for å merke av i dokumentet, på samme måten som når man spiller på fysiske blokker hvor man merker av tallene med en penn, sier Levemann.

Når du kjøper online, kan du også skrive ut blokkene og spille på gamlemåten.

– Det er litt enklere med online systemet, men det er ikke noe problem å spille ved hjelp av pdf-filen eller ved å skrive ut blokkene, sier Levemann.

Han anbefaler alle å ha denne pdf-filen klar, dersom man spiller skjermbingo online.

– Med pdf-kopien er du sikret og kan spille videre uansett, sier Levemann.

Hør innslaget fra vår podcast

Flere nyheter: