reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Mannen som ble funnet død i en bil i Nittedal torsdag forrige uke, døde av stikkskader. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Nittedal-drapet: Trebarnsfar døde av stikkskader

Den 34 år gamle mannen som ble funnet død i Nittedal forrige uke, døde av stikkskader, viser den foreløpige obduksjonsrapporten.

Av NTB | 02.06.2020 20:04:31

Kriminalitet og rettsvesen: Det var familiefaren Kristian Løvlie som ble funnet drept i Nittedal forrige uke. Han etterlater seg samboer og tre barn. Navnet offentliggjøres i samråd med familien, opplyser bistandsadvokat Odd Grøn til VG.

– Siktede er avhørt, men jeg kan ikke gå inn på detaljer av hva han har forklart. Han knytter seg til drapshandlingen, men har ikke tatt stilling til straffskyld, bekreftet politiadvokat Aud Gravås i Øst politidistrikt til NTB tirsdag.

Avdøde ble funnet død i en bil utenfor Maxbo i Nittedal klokka 5.30 torsdag morgen. Han ble meldt savnet onsdag kveld.

En mann i 40-årene ble mandag varetektsfengslet i fire uker for drapet. Bilen er eid av den siktede mannen, som først ble avhørt som vitne.

Ingen av de to er såkalte kjenninger av politiet. Ifølge politiadvokaten er avdøde ikke kjent for politiet i det hele tatt fra før.

Fra før er det kjent at avdøde har hatt en eierandel i en bedrift som eier boligen som den siktede leier. Det er ikke kjent om det var en konflikt rundt leieforholdet.

(©NTB)

Flere nyheter: