reklame for Utvik Autoservice
Menu
Det stormer rundt Brann og trener Lars Arne Nilsen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Nilsen i møte med Brann-ledelsen

Brann-trener Lars Arne Nilsen nektet å snakke med pressen etter lørdagens hjemmetap mot Vålerenga. Dagen derpå var han i møte med klubbens sportslige ledelse.

Av NTB | 02.08.2020 13:47:54

Sport: Det skriver Bergens Tidende, som har fotografert Nilsen idet han setter seg i bilen for å kjøre bort fra Brann Stadion søndag ettermiddag.

Da hadde han ifølge avisen vært i møte med Branns sportssjef Rune Soltvedt og daglig leder Vibeke Johannesen. Sistnevnte sier følgende om situasjonen til TV 2:

– Vi har forståelse for at det er stor interesse og mange spørsmål fra mediene og supportere. Vi kommer med informasjon så snart vi er klare for det. Ber om forståelse for at på nåværende tidspunkt har vi ingen svar i dag. Vi vil gi beskjed til mediene og supportere så fort vi har noe å melde, sier hun.

Nilsen har fortsatt ikke uttalt seg etter Branns 1-2-nederlag mot Vålerenga lørdag.

Heller ikke lagkaptein Daniel Pedersen møtte opp i intervjusonen etter lørdagens kamp. Visekaptein og målscorer Kristoffer Barmen fikk svare på hva som gikk galt.

– Det er vanskelig å sette ord på det. Vi har noe å bevise og er villige til å ofre alt for klubben. Vi klarer det lenge og er fulle av energi, men så ebber det litt ut. Det er jeg utrolig skuffet over, sa han til Eurosport.

Branns neste kamp spilles borte mot Molde mandag 10. august.

Det spekuleres rundt Nilsens framtid i klubben etter en rekke svake resultater. Brann åpnet sesongen bra poengmessig, men har ikke vunnet i løpet av de fem siste kampene og ligger nå på 8.-plass i Eliteserien.

(©NTB)

Flere nyheter: