Menu
Administrerende direktør Ole Erik Almlid Stortinget i NHO opplyser at organisasjonen var nødt til å avlyse fredagens julebord. Foto: Lise Åserud / NTB

NHO og Virke avlyste julebordene sine

Julebordene som NHO og Virke skulle hatt fredag kveld, ble avlyst. Samtidig oppfordrer hovedorganisasjonene andre til ikke å avlyse sine julebord.

Av NTB | 03.12.2021 20:15:42

Arbeidsliv: – Vi er så uheldig at vi er over 100 ansatte, så vi har måttet avlyse julebordet vi skulle hatt nå i kveld, sier administrerende direktør Ole Erik Almlid i NHO til Dagbladet/Børsen.

Samtidig rykket administrerende direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv ut med en sterk oppfordring til Oslo-borgere:

– Ikke avlys helt lovlige julebord, konferanser og arrangementer. Hver eneste restaurant trenger de kundene de kan få. Ta på munnbind og smil, ikke avlys, sier hun.

Hovedorganisasjonen for handels- og servicenæringen, Virke, organiserer mange av dem som er hardest rammet av de nye tiltakene. Administrerende direktør Ivar Horneland Kristensen i Virke forteller om avbestillinger i stort monn og sviktende omsetning. Men heller ikke på dette hovedkontoret ble det noe av julebordet som var planlagt fredag.

– Samtidig bør alle som kan holde julebord, gjøre det. Jeg skulle gjerne hatt julebord, og det er beklagelig å måtte avlyse, men antallsreglene gir oss ikke noe valg, sier han.

(©NTB)

Flere nyheter: