Menu
Zdeno Chara legger opp som NHL-spiller. Foto: LEHTIKUVA / Timo Jaakonaho / NTB

NHL-veteraner legger opp

Forsvarsbautaene Zdeno Chara, P.K. Subban og Keith Yandle kunngjorde alle tirsdag at de avslutter sine aktive ishockeykarrierer i NHL.

Av NTB | 20.09.2022 17:20:46

Sport: Chara debuterte i NHL i 1997/98-sesongen og spilte 1680 kamper for Boston Bruins, Ottawa Senators, Washington Capitals og New York Islanders. Slovaken startet karrieren i Islanders før han skiftet til canadiske Senators i 2001. Fra 2006 til 2020 spilte han for Bruins, der han vant Stanley Cup i 2011.

Han har spilt de to siste sesongene i Capitals og Islanders. Bruins skriver på sin Twitter-konto at Chara skal signere en endagskontrakt med klubben for å pensjonere seg som Boston-spiller tirsdag.

Subban har spilt de siste tre sesongene for New Jersey Devils før han nå legger skøytene på hylla. Forsvarsspilleren, som noterte seg for 834 NHL-kamper for Montreal Canadiens, Nashville Predators og nevnte Devils, skriver i en uttalelse på sin Twitter-konto at han har bestemt seg for å legge opp etter 13 år i ligaen.

Keith Yandle debuterte i NHL i 2006 og rakk å notere seg for 1109 kamper på det øverste nivået. Yandle har spilt for Phoenix Coyotes, New York Rangers, Florida Panthers og Philadelphia Flyers før han nå legger opp, skriver NHL på Twitter.

(©NTB)

Flere nyheter: