fbpx
Menu
Manglerud Star-trener David Livingston får NHL-veteranen David Booth inn i spillerstallen. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

NHL-veteran klar for norsk klubb

Eliteserieklubben Manglerud Star har sikret seg den amerikanske løperen David Booth (35) for resten av ishockeysesongen. Booth har spilt over 500 kamper i NHL.

Av NTB | 02.12.2019 19:59:33

Sport: MS melder om nyervervelsen på sitt nettsted mandag kveld. Klubben er svært fornøyd med å ha hentet den rutinerte spilleren som sist spilte for Dinamo Minsk i russiskbaserte KHL.

«David er en rutinert spiller som vi tror vil hjelpe oss både fremover og bakover på isen. Med all sin erfaring håper vi han har mye å bidra med til hele spillergruppa, slik at vi sammen blir bedre og beveger oss oppover mot sluttspillsplassen», skriver MS, som ligger nest sist i eliteserien etter 22 kamper.

Booth spilte mesteparten av NHL-karrieren for Florida Panthers, men var innom hele fem klubber i verdens beste ishockeyliga. I 2012 spilte han fem sluttspillkamper for Vancouver Canucks, og han er i alt bokført med 535 NHL-kamper.

Han har også spilt et VM-sluttspill for USA.

Manglerud Star håper å få Booth spilleklar til torsdagens Oslo-derby mot tabelljumbo Grüner.

(©NTB)

Flere nyheter: