Menu
NHL drar til med sitt grunnspill onsdag. Her er Vancouver Canuck Elias Pettersson i aksjon. Foto: (Darryl Dyck/The Canadian Press via AP / NTB

NHL trekker utendørs

Det blir utendørskamper i den nordamerikanske ishockeyligaen (NHL) også denne sesongen. I februar er det planlagt to kamper på en golfbane i Nevada.

Av NTB | 12.01.2021 07:38:04

Sport: Den 20. februar spiller Colorado Avalanche mot Vegas Golden Knights og dagen etter møtes Boston Bruins og Philadelphia Flyers på den samme banen.

Kampene spilles på en utendørsbane som skal anlegges på det 18. hullet på golfbanen Edgewood Tahoe Resort i Nevada. Banen vil ligge på bredden av den store innsjøen Lake Tahoe, skriver NHL på sin hjemmeside.

Onsdag drar NHL i gang sitt grunnspill til tross for koronapandemien. Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild åpner med to bortekamper mot Los Angeles Kings torsdag og lørdag. Så følger en dobbeltkamp borte mot Anaheim Ducks i neste uke.

Det har de siste ukene vært spekulert om NHL ville ha sine tradisjonelle utendørskamper (Winterclassics) til tross for at man ikke skal ha publikum til stede på kampene.

Utendørskampene er blitt arrangert mer er eller mindre fast siden 2008 og har ofte samlet godt over 50.000 tilskuere. Rekorden er fra 2014 hvor 105.491 ishockeyfans var samlet på en fotballbane i Ann Arbor i Michigan.

(©NTB)

Flere nyheter: