reklame for Sheiken Bowling
Menu
Det var ikke mye sosial distanse da Justin Williams (Carolina Hurricanes, til v.) og Ryan Strome (New York Rangers) gjorde opp på tørre never i den første kampen i NHL-sluttspillet lørdag. Foto: Frank Gunn, The Canadian Press via AP / NTB scanpix

NHL-sluttspillet er i gang, første stikk til Hurricanes

Sebastian Aho bidro med mål og assist da Carolina Hurricanes slo New York Rangers 3-2 i den første kampen i NHL-sluttspillet lørdag.

Av NTB | 01.08.2020 22:03:06

Sport: NHL er tilbake etter koronapausen som varte fire og en halv måned. 16 lag, deriblant Minnesota Wild med Mats Zuccarello, skal spille en innledende runde i best av fem kamper. De åtte høyest rangerte lagene har walkover til åttedelsfinalene, men de spiller en miniturnering som avgjør seeding.

Jacob Slavin overlistet Henrik Lundqvist i Rangers-målet allerede etter 61 sekunder, med Hurricanes’ første skudd på mål. Martin Necas scoret det som ble vinnermålet da han la på til 3-1 midtveis i 3. periode med et skudd som gikk inn via skøyta til Rangers-backen Marc Staal.

Mika Zibanejad og Staal scoret for Rangers i den første NHL-kampen i august måned noensinne.

Alle kampene spilles i Canada uten tilskuere. Lagene i Eastern Conference spiller i Toronto, lagene i Western Conference (deriblant Wild) i Edmonton.

Sosial distanse gikk tidlig ut av vinduet da Ryen Strome (Rangers) og Justin Williams (Hurricanes) havnet i neveslagsmål før det var spilt tre minutter.

(©NTB)

Flere nyheter: