Menu
Tokmac Nguen leverte assist til det siste målet da Ferencvaros slo Kaposvár 5-0 i ungarsk eliteserie lørdag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Nguen med assist da Ferencvaros befestet serieledelsen

Tokmac Nguen spilte hele kampen og noterte assist på det siste målet da Ferencvaros festet grepet om serieledelsen i ungarsk fotball med 5-0 over Kaposvár.

Av NTB | 14.03.2020 21:02:05

Sport: Tidligere Stabæk- og Aalesund-spiller Franck Boli scoret det første målet med et skudd i nærmeste kryss i det 38. minutt. Etter pause økte Isael Barbosa, Miha Blazic og Roland Varga (2).

Nguen hadde assist på det siste målet da han på overtid var alene med keeper, men uegoistisk spilte ballen til siden så Varga kunne sette den i åpent mål.

Den tidligere Strømsgodset-spilleren var venstre kant i Ferencvaros’ 4-2-3-1-formasjon. Kampen ble på grunn av spredningen av koronaviruset spilt uten publikum, men Ungarn var blant de få europeiske land der seriefotballen iallfall rullet i helgen.

Nguen står med seks seriemål på 21 kamper for Ferencvaros denne sesongen. Laget har tre poengs luke til nærmeste konkurrent Fehervár, som spilte uavgjort mot Diosgyör. Ferencvaros har også to kamper til gode på rivalen.

(©NTB)

Flere nyheter: