reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Tokmac Nguen, her fra tiden i Strømsgodset, la opp til vinnermålet da Ferencvaros økte sin ledelse i ungarsk eliteserie med seier i første kamp etter viruspausen. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Nguen la opp til vinnermålet da fotballen var tilbake i Ungarn

Tokmac Nguen leverte assist til vinnermålet da Ferencvaros økte ledelsen på tabelltopp i ungarsk fotball i den første kampen etter koronaviruspausen.

Av NTB | 23.05.2020 18:17:50

Sport: Nordmannen spilte hele kampen da Debrecen ble slått 2-1, men David Siger var den store spilleren. Han banket inn 1-1 på en retur etter at Franck Boli nikket i tverrliggeren i det 22. minutt og scoret vinnermålet med et langskudd i det 42. minutt.

Nguen plukket opp en klarering og spilte innpå til Siger, som fra 30 meter satte fart forbi en motspiller og sendte i vei en dupper som seilte over keeper Sandor Nagy.

Gjestene tok en tidlig ledelse ved Ádám Bódi, men Ferencvaros sikret seg tre nye poeng og er nå seks poeng foran serietoer Fehervar.

Hengekampen mot Debrecen ble spilt uten tilskuere, men setene på hovedtribunen i Budapest var fylt av pappfigurer med fotografier av Ferencvaros-tilhengere.

Ferencvaros hadde to kamper til gode på rivalene da serien ble avbrutt i mars. Kampen mot Debrecen var den første i serien etter pausen.

(©NTB)

Flere nyheter: